Fantasiejuwelen: exclusief, betaalbaar, én de beste kwaliteit? U vindt het bij AML Bijoux — al sinds 1986 een "Huis van Vertrouwen"; dé groothandel bij uitstek voor die uitgelezen collectie sieraden waar u naar op zoek bent.

De collectie van AML Bijoux heeft voor elke nood een deugd: sierlijke colliers, verfijnde oorhangers, elegante armbanden - steeds samengesteld uit de fijnste materialen van over de hele wereld: Swarovski kristal, Venetiaanse glaskralen, halfedelgesteente, zilver, wit & rozé goud (rose gold),
natuurparel‚ paarlemoer, lavabeads, porselein, Mallorcaparels (Madreperla) ...

Tweemaal per jaar presenteren we u een nieuwe, hoogst originele selectie van uitsluitend handgemaakte juwelen; zorgvuldig voor u uitgekozen, met bijzondere aandacht voor de gangbare modetrends inzake vormen en kleuren, afgestemd op elk seizoen. Bij AML Bijoux werken wij overigens op exclusieve basis met onze verschillende ontwerpers uit Griekenland, Italië en België. Alleen zo kunnen wij u met 100% zekerheid de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs garanderen.

Als detailhandelaar weet u maar al te goed hoe belangrijk uw klanten zijn. U legt ze dan ook graag in de watten; u zorgt ervoor dat ze bij u vinden wat ze zoeken, en 100% tevreden huiswaarts keren. Dat is immers de beste garantie om hen terug te zien!

Maar ook ú bent Klant. En ook u verdient de best/e bediening, een persoonlijk contact, een correct advies, een punctuele levering, en een onvermoeibare na-service. Bij AML Bijoux doen we er graag àlles aan om ook van ú een tevreden klant te maken.

Tijdens een persoonlijk bezoek stel ik gaarne mijn nieuwste collectie sieraden aan u voor!

...Tot binnenkort?


Hartelijke groet,

tine.gif